Een klas vol leerlingen die actief meedoen aan jouw les... Welke leraar wil dat nou niet? Je kunt dat bereiken door je instructie af te wisselen met interactieve vragen. In dit leerblok leer je hoe je dat doet met Pear Deck. 

Domein: lesgeven en leren

Competentie: instructie geven

Na dit leerblok:
  • kun je een interactieve les maken met Pear Deck;
  • kun je een interactieve les geven met Pear Deck;
  • kun je resultaten analyseren in Pear Deck.
Tijdsduur:
30 minuten

 Voorkennis:

Je kunt een presentatie maken met Google Presentaties of Microsoft PowerPoint

Benodigdheden:

icon gratisDeze tool is gratis:
In dit leerblok wordt uitgegaan van de gratis versie van Pear Deck. Er zijn ook betaalde versies van Pear Deck met uitgebreidere functies, maar daar wordt in dit leerblok niet op ingegaan.

AVG Let op - AVG:

Leerlingen krijgen met een code toegang tot de Pear Deck-presentatie. Ze moeten daarnaast ook inloggen met een Microsoft of Google account. Als je school met Microsoft 365 of G Suite werkt zullen alle leerlingen die hebben. Maar er is dus wel een koppeling van gegevens. Check daarom de privacy policy van Pear Deck en overleg met de Functionaris Gegevensbescherming van de school of je deze tool mag gebruiken.U kunt hier een individueel leerblok aanschaffen van Edutrainers Academy. Wanneer u behoefte heeft om meer leerblokken aan te schaffen, of wanneer u andere vragen of verzoeken heeft, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Veel plezier met leren!


Interactieve lessen geven met Pear Deck
Domein: overig
00:00 uren | € 9,95